Spectacole de Muzică Live în Curând: O Ofertă Culturală de Neratat!

Vremea de vară și viața la malul mării! Pe măsură ce mulțimile se adună pe coaste pentru a se răcori, barurile locale sunt pregătite să îi distreze pe vacanțieri cu o gamă largă de muzică live. În zilele următoare, locațiile din Limassol, Protaras, Larnaca și Paphos propun o agendă plină de viață pe timp de noapte, în timp ce își întâmpină muzicienii pe scenă.

Protaras se bucură acum de sezonul său de vârf și unul dintre barurile sale populare de pe plajă, Kalifi, oferă oaspeților distracție suplimentară prin găzduirea DJ-ilor și a cântăreților. Sâmbătă, Kalifi îi va primi pe membrii trupei Macumba pentru o reprezentație de la ora 8.30 seara, care traversează scena jazz-ului latino și a muzicii mondiale. Patru muzicieni (Elias Ioannou, Giorgos Morfitis, Rodrigo Caceres și Rodos Panayiotou) vor prelua scena pentru a aduce ritmurile afro-cubane și afro-braziliene în barul de pe plajă, care cu siguranță va încuraja mulțimea să danseze.

De asemenea, sâmbătă va avea loc și o sesiune acustică live la Poe Bar din Limassol cu Nikolis Christodoulou. La ora 8.30 seara, cântărețul va interpreta muzică blues, indie și alternativă pentru a-i distra pe oaspeți într-o seară petrecută în oraș.

În weekendul următor, barurile din Larnaca și Paphos îi vor primi pe artiștii locali pentru puțină distracție muzicală. Tudor Inn Bar va deschide weekendul cu piese clasice grecești într-o notă jazz. Pe 26 septembrie, Katerina Andreou la voce și Loukas Louka la pian vor interpreta cântece grecești cu o notă de jazz.

În cele din urmă, Searays Café Bar din Peyia va găzdui din nou multi-instrumentistul Chris Andre pentru un set de muzică live într-o după-amiază pe aceeași zi. Între orele 17:00 și 20:00, Andre va cânta la bouzouki, vioară și chitară pentru a distra oaspeții și iubitorii de muzică din Paphos.

Detalii Evenimente:

Macumba

Muzică live afro-cubaneză și afro-braziliană. 19 august. Kalifi Beach Bar, Protaras-Paralimni. 8.30 seara. 5 €. Tel: 23-833428

Muzică Blues, Indie și Alternativă

Cu Nikolis Christodoulou. 19 august. Poe Bar, Limassol. 8.30 seara. Tel: 96-265737

Piese Clasice Grecești într-o Notă Jazz

Cu Katerina Andreou la voce și Loukas Louka la pian. 26 august. Tudor Inn Bar, Larnaca. 8.30 seara. 5 €. Tel: 96-511065

Chris Andre

Muzică live cu bouzouki, vioară și chitară. 26 august. Searays Café Bar, Pegeia, Paphos. 5 seara – 8 seara. 15 €. Tel: 99-617415

Aceste evenimente muzicale live aduc o notă de distracție și divertisment pe timp de vară într-un cadru relaxant de la malul mării. Oportunități de a savura muzică de calitate și a petrece momente plăcute alături de prieteni și familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *